Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб М. Козицького

Понеділок, 2 травня 2022, 12:20

Козицький розмріявся про Льодову арену біля Арени Львів

Максим Козицький

Львівська ОВА в час війни провела закупівлю з виготовлення проєктної документації на будівництво льодової арени у Львові за 13 мільйонів гривень.

Управління капітального будівництва Львівської ОВА провело тендер у системі ProZorro на виготовлення проєктно-вишукувальної документації з будівництва спортивно-розважального комплексу на вул. Стрийська, 199 у Львові, яку переможець тендеру має завершити до 31 грудня 2022 року.

Аукціон стартував 6 квітня, участь у ньому взяли ТОВ "Сфера Проект" та ФОП Кривошеєв Костянтин Едуардович, які запропонували виготовити документацію та провести вишукувальні роботи на місці майбутнього будівництва за 11 538 396 грн та 12 982 000 грн. 

Пропозицію Костянтина Кривошеєва відхилили, а ТОВ "Сфера Проект" наразі очікує рішення.

Зазначимо, очікувану вартість закупівлі Львівська ОВА встановила у 13 800 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, на вул. Стрийській, 199 планують збудувати криту багатофункціональну спортивну арену, призначену для проведення великих українських та міжнародних спортивних змагань, концертів, семінарів, публічних заходів.

Переможець тендеру повинен провести інженерно-геологічні вишукування та запроєктувати основний спортивно-видовищний зал з можливістю трансформації для проведення різних змагань за напрямками:

– льодові: хокей з шайбою, следж-хокей, фігурне катання, шорт-трек, керлінг;

– ігрові: баскетбол, волейбол, гандбол, футзал, теніс, флорбол;

– силові види спорту та бойові мистецтва: бокс, боротьба, східні єдиноборства, ММА, важка атлетика, паверліфтинг;

– спортивна та художня гімнастика;

– спортивні танці;

– кіберспорт.

Також у закупівлі вимагається передбачити можливість технічного переоснащення основного залу для проведення концертних та святкових заходів.

Фінансуватиметься закупівля за кошти державного та місцевих бюджетів.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Сфера Проект" зареєстроване у 2017 році в Дніпрі, займається діяльністю у сфері інжинірингу, геології та геодезії, наданням послуг технічного консультування в цих сферах. Керівничкою та власницею фірми є мешканка Дніпра Марина Сторубльова.

Додамо, у січні цього року у Києві, Львові та Дніпрі у межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" запланували розпочати будівництво багатофункціональних спорткомплексів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.