Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВРУ

Фб ВРУ

Вівторок, 3 травня 2022, 17:10

Нардепи звернулися до Конгресу США з проханням визнати РФ спонсором тероризму

ВРУ

Верховна Рада підтримала звернення до Конгресу США про визнання Росії державою – спонсором тероризму.

Про це повідомив народний депутат від голосу Ярослав Железняк у Telegram.

Сьогодні, 3 травня, Верховна Рада прийняла проєкт постанови №7341 про звернення до Палати представників і Сенату Конгресу США про визнання Росії державою – спонсором тероризму.

"За" проголосували 344 народних депутати.

Зокрема, нардепи закликали Палату представників і Сенат Конгресу США посилювати санкції проти Російської Федерації та держав, які з нею співпрацюють і підтримують її терористичний режим, зокрема санкціями, передбаченими відповідно до статусу держави – спонсора тероризму.

Також у ВРУ наполягають на необхідності запровадити санкції проти урядових і ділових кіл, політичних партій РФ, які підтримують війну проти України.

Крім того, ВРУ закликала Палату представників та Сенат Конгресу США підтримувати всі запропоновані ініціативи щодо системного та максимального надання оборонної, санкційної, фінансової та гуманітарної підтримки Україні, які допоможуть державі протистояти у війні проти держави-агресора – Російської Федерації.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України, тоді ж в Україні ввели воєнний стан, який продовжили до 25 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.