Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ракетний удар

Фб Козицького

Середа, 4 травня 2022, 11:28

Дві лікарні перевели на резервне живлення через ракетні удари по Львову

ракетний удар

Через ракетні удари насосні станції та дві лікарні Львова перевели на автономне живлення.

Про це сьогодні, 4 травня, на брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

"Враховуючи атаки, які відбулися по Львову, були завдані серйозні проблеми інфраструктурі міста. Ми були вимушені перевести на автономне живлення дві наші медичні установи. Також на резервне живлення були переведені системи подачі води" – заявив Садовий.

Станом на зараз електроживлення нососних станцій та медичних закладів перевели на звичайний режим.

"Дуже багато є пошкоджень – повилітали вікна. В районі атаки знаходиться великий гаражний кооператив й ударною хвилею повиривало замки, двері. Радіус удару є достатньо великий" – заявив Андрій Садовий.

Нагадаємо, вчора ввечері, 3 травня, російські ракети вчетверте атакували Львів, двоє людей постраждали. Ракети знищили електропідстанції Львівської залізниці у Львові, що призвело до знеструмлення Шевченківського та Залізничного районів міста та 17 населених пунктів.

Загалом вчора окупанти випусти понад 20 ракет по шести залізничних станціях в центрі та на заході України. Станом на 08:30 год затримуються 33 пасажирських поїзди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.