Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокат дитячих машинок

Фб Лучишина

Вівторок, 10 травня 2022, 10:07

У пожежі на проспекті Свободи згорів автопарк прокату дитячих машинок

прокат дитячих машинок

На проспекті Свободи, 41 у пожежі згорів автопарк машинок, які використовували як атракціон на площі перед Оперним театром.

Про це повідомив депутат Львівської міськради від Самопомочі Володимир Лучишин на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Автопарк згорів. Машинки, які стільки років кошмарили львів'ян і гостей міста, з якими не могли собі дати ради ані поліція, ані муніципалітет, стали причиною пожежі на проспекті Свободи, 41" – написав Лучишин.

Зазначимо, ще у 2015 році міськрада заборонила встановлення будь-яких видів атракціонної техніки, в тому числі й дитячих машинок, на площі перед Оперним театром, однак навесні 2016 року підприємці з дитячими машинками знову виїхали на проспект Свободи. Після цього у центрі міста розпочались рейди, аби виявити недобросовісних підприємців.

З жовтня 2020 року місцем прокату дитячих автомобілів визначили площу перед Львівським державним цирком, що на вул. Городоцькій, 83.

Нагадаємо, вчора виникла пожежа у квартирі на третьому поверсі будинку на проспекті Свободи, 41 у Львові. До її ліквідації залучили 19 надзвичайників та 3 одиниці спецтехніки, ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.