Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

Вівторок, 10 травня 2022, 12:32

У Львові розпочали підготовку до нового опалювального сезону

опалювальний сезон

У місті стартували роботи із заміни теплових мереж, встановлення лічильників гарячої води, реконструкція котелень.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

ЛКП "Львівтеплоенерго" розпочало ремонтні роботи з підготовки до нового опалювального сезону.

Наразі триває заміна теплової мережі на вул. Підстригача. У планах на цей рік також реконструкція котельні на вул. Кирила і Мефодія, встановлення лічильників гарячої води, реконструкція парового і водогрійного котла на ТЕЦ-1 та ін. 

"Цього року плануємо провести заміну до 5 тисяч метрів теплових мереж, провести реконструкцію котельні на вул. Кирила і Мефодія, 17а, завершити реконструкцію котельні на вул. Тарнавського, 114, провести перепідключення споживачів котельні на вул. Галицькій, 15 до котельні на вул. Князя Романа, 6, провести монтаж будинкових лічильників гарячої води – 173 шт., провести реконструкцію парового котла №7 та водогрійного котла №2 на ТЕЦ-1 та ін.

Зараз, зокрема, триває заміна теплової мережі на вул. Підстригача. Тут буде замінено 400 метрів труби діаметром 133 мм. Труби міняємо на попередньо ізольовані" – наголосили у ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Нагадаємо, з 20 квітня 2022 року у Львові завершили опалювальний сезон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.