Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школа на Львівщині

П'ятниця, 13 травня 2022, 16:31

У школах Стрия вирішили не відновлювати очне навчання

школа на Львівщині

На території Стрийської ОТГ до кінця навчального року залишати дистанційну форму навчання.

Про це повідомила пресслужба Стрийської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Управління освіти Стрийської міської ради прийняла рішення залишити до кінця навчального року на території громади дистанційну форму навчання, всупереч рекомендаціям департаменту освіти і науки Львівської ОВА про відновлення очного навчання.

"Безпека дітей понад усе. І це стало вирішальним у прийнятті рішення. Жодна  наша школа не має відповідного укриття, щоб на випадок повітряної тривоги розмістити там всіх учнів та вчителів. Наявні підвальні приміщення не можуть бути безпечним сховком, тим більше для кількасот людей одночасно.

Також близько 2 тисяч стрийських учнів зараз знаходяться за кордоном і у випадку очного навчання не мали б змоги завершити навчальний процес. Така ж ситуація і з більшістю дитячих садочків.

На жаль, війна позбавляє наших дітей повноцінного шкільного спілкування та якісної освіти у рідних шкільних стінах, але ми змушені робити вибір" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.