Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Матис

П'ятниця, 20 травня 2022, 11:30

Матис судитиметься з посіпаками Козицького з убогого сайту його няня

Роман Матис

Роман Матис, якого звинувачують у розкраданні гуманітарної допомоги для ЗСУ, відкидає всі звинувачення.

Про це повідомив президент Міжнародного інвестиційного офісу, колишній голова управління інвестиційної політики Львівської ОДА та кандидат на посаду міського голови Львова під час виборів у 2020 році Роман Матис на своїй сторінці у Фейсбуці.

Роман Матис, якого звинувачують в організації схеми розкрадання гуманітарної допомоги для ЗСУ, відкидає всі звинувачення та заявляє, що захищатиметься у суді.

"Стосовно самої справи (виходячи з тієї інформації, яку можу повідомити, з огляду на необхідність дотримання вимоги пов'язаної зі таємницею слідства): я абсолютно не погоджуюсь зі "звинуваченнями" у мій бік! Жодних кримінально-протиправних дій я не вчиняв! Маю чіткий намір захищатись у межах кримінального провадження і відстояти свою позицію!" – написав Матис

Зазначимо, 7 травня, Галицький районний суд Львова призначив Матису заставу у 2 млн грн, яку той сплатив.

Додамо, що Роман Матис працював начальником управління інвестиційної політики Львівської ОДА впродовж 2016-2021 років. У листопаді 2015 року Матиса призначили радником тодішнього голови Львівської ОДА Олега Синютки.

Матис у 2015 році вступив до Блоку Петра Порошенка "Солідарність" й балотувався у Львівську обласну раду від цієї партії в окрузі №1.

У 2019 році Роман Матис задекларував 255 тис. грн зарплати та 3,2 млн грн готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.