Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад у Львові

Вівторок, 31 травня 2022, 14:39

Козицький виділив львівським лікарням 1,4 мільйона на ремонт та обладнання

медичний заклад у Львові

Три обласні лікарні отримають 1,4 мільйона гривень на проведення ремонтів й закупівлю обладнання.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 66/0/5-22ВА від 30 травня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився виділити 1,4 млн грн для лікарні "Охматдит", госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Ю.Липи" й Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медцентру на ремонти і закупівлю обладнання.

"З метою покращення якості надання медичних послуг зобов'язую у межах реалізації Комплексної програми підтримки галузі охорони здоров'я Львівської області на 2021 – 2025 роки перерозподілити бюджетні призначення департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації на 2022 рік" – йдеться у розпорядженні.

Зокрема, йдеться про 1 467 500 грн, які спрямують:

- для виготовлення проєктно-кошторисної документації та проведення капітального ремонту системи киснепостачання КНП ЛОР "Львівська обласна дитяча клінічна лікарня "Охматдит" та "Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю.Липи";

- проведення поточного ремонту приміщень КНП ЛОР "Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр" для встановлення комп'ютерного томографа.

Козицький доручив департаменту фінансів Львівської ОВА внести відповідні зміни до показників обласного бюджету на 2022 рік, а департаменту охорони здоров'я та цим трьом лікарням забезпечити цільове використання коштів.

 Нагадаємо, станом на 13 травня, з початку широкомасштабної війни понад 50 тисяч переселених українців отримали медичну допомогу у Львові, 3163 з них поклали до лікарень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.