Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий, Максим Козицький

Вівторок, 31 травня 2022, 15:00

Побожні галичани одностайно вірять у благодатне сходження Садового та Козицького

Андрій Садовий, Максим Козицький

Діяльність Максима Козицького та Андрія Садового підтримують, відповідно, 59% та 65% мешканців Львівщини.

Сьогодні, 31 травня, директор соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович презентував результати опитування, проведені впродовж 13-23 травня 2022 року на території Львова та області.

Згідно з результатами опитування, 59% мешканців Львова та області підтримують дії голови Львівської ОВА Максима Козицького, а 65% опитаних підтримують міського голову Львова Андрія Садового.

Натомість 16% мешканців області не підтримають Садового, а 8% – Козицького. Не змогли відповісти на ці питання 19% та 33% відповідно.

Також 90% опитаних задоволені роботою місцевої влади щодо дотримання громадського порядку, 84% – забезпеченням продовольчими товарами, 81% – зміцненням оборони міста, 79% – забезпеченням ліків.

Додамо, за результатами опитування у квітні, понад 40% українців, які виїхали з України, заявили, що планують повернутися після війни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.