Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

продаж алкоголю у Львові

П'ятниця, 3 червня 2022, 10:27

У Львові відновили продаж лікеро-горілчаних виробів

продаж алкоголю у Львові

Сьогодні у Львові магазини з 12:00 відновлять продаж лікеро-горілчаних виробів.

Про це повідомляється в оголошеннях, що розміщені у магазині Сільпо. Продаж лікеро-горілчаних виробів дозволено з 12:00 до 21:00. 

Ще вчора, 2 травня, працівники магазину почали повертати на полиці горілку та інші міцні напої.

Сьогодні менеджери магазину підтвердити, що з 12 години можна купити не лише слабоалкогольні напої, але й також міцні напої.

Офіційних повідомлень влади Львова поки немає. Натомість в групі Львівська політика у ФБ дописувачі розмістили фото копії розпорядження міського голови Львові Андрія Садового від 1 червня Про внесення змін в розпорядженні від 19 березня 2022, в якому дію заборони на продаж всіх видів алкогольних напоїв, окрім безалкогольного пива, у Львові скорочено з 21:00 до 12:00. Іншими словами, продаж лікеро-горілчаних виробів дозволено з 12:00 до 21:00. 

Сьогодні також Львівський виконком відновив трансляцію своїх засідань. Опубліковано порядок денний, але проєктів рішень немає.  

Нагадаємо, станом на початок травня у більшості громад Львівщини дозволено продаж лікеро-горілчаних виробів у обмежений проміжок часу у зв'язку з воєнним станом. 

Наприклад, на території Сколівської ОТГ з 2 червня дозволили продавати алкогольні напої у визначені години.

Раніше Варіанти склали перелік ОТГ Львівщини, які на час дії воєнного стану повністю або частково заборонили продаж алкоголю. 

Додамо, 26 квітня Варіанти дослідили особливості продажу алкоголю під час воєнного стану у Львові та на Львівщині у статті "Сухий бюджет Львова".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.