Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

продаж алкоголю

П'ятниця, 3 червня 2022, 11:55

У Львові дозволили продавати міцний алкоголь

продаж алкоголю

Від сьогодні у місті послабили заборону на продаж алкогольних товарів.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №174 від 1 червня 2022 року, яке є у розпорядженні Варіантів.

Андрій Садовий підписав розпорядження, яким дозволив продавати з 3 червня на території Львівської ОТГ алкогольні напої у денний час з 12:00 год до 21:00 год.

Натомість з 21:00 год та до 12:00 год у місті діє заборона на продаж слабоалкогольних напоїв, пива (крім безалкогольного), вин та горілчаних виробів.

Однак не дозволено продавати будь-які алкогольні напої на території міста військовослужбовцям та правоохоронцям. Крім цього, за продаж алкоголь вночі порушників залучатимуть до громадських робіт.

Нагадаємо, з 1 березня через введення воєнного стану у Львові повністю заборонили продаж алкоголю, а сьогодні вранці менеджери мережі "Сільпо" підтвердили кореспонденту Варіантів, що з 12:00 год можна купити міцні напої.

Додамо, раніше Варіанти склали перелік ОТГ Львівщини, які на час дії воєнного стану повністю або частково заборонили продаж алкоголю. 

Також 26 квітня Варіанти дослідили особливості продажу алкоголю під час воєнного стану у Львові та на Львівщині у статті "Сухий бюджет Львова".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.