Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

АЗС

П'ятниця, 3 червня 2022, 15:07

WOG вдвічі збільшила продаж пального для клієнтів із карткою лояльності

АЗС

Мережа АЗС WOG збільшила об’єм заправки до 40 літрів на одне авто за наявності картки лояльності.

Про це повідомляє мережа АЗК WOG на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Мережа автозаправних станцій WOG заявила про збільшення відпуску пального готівковим клієнтам, які мають карту лояльності PRIDE, до 40 літрів на добу.

"З 03.06.2022 року вступають в дію нові правила відпуску пального на АЗК WOG. Для придбання пального за готівку чи оплату покупки банківською карткою лишається обов’язковою наявність картки PRIDE. Відповідно до оновлених правил встановлюються наступні ліміти:

- 20 літрів пального на добу – при готівковому розрахунку чи оплаті банківською картою, за умови наявності номера телефону, на який зареєстрована картка лояльності PRIDE.

-  40 літрів пального на добу – при готівковому розрахунку чи оплаті банківською картою, за умови наявності застосунку PRIDE за QR-кодом із цього застосунку.

- 40 літрів пального на добу – при закупівлі пального, придбаного заздалегідь на гаманець PRIDE" – йдеться у повідомленні.

Натомість заправка однієї автівки з кількох карток PRIDE за один візит заборонена.

У компанії також зазначили, що для безготівкових клієнтів встановлюється ліміт в 40 літрів пального на добу по талонах, а за паливними картками – індивідуально, відповідно до ліміту самої картки.

Крім цього, відпуск пального дозволений виключно в бак авто, а в каністри –лише для спецтранспорту за окремим погодженням.

Нагадаємо, в Україні виник дефіцит пального через припинення його постачання з традиційних ринків Білорусі та РФ, блокування морських постачань, масованих ударів російського агресора по інфраструктурі ринку, зокрема, руйнування Кременчуцького НПЗ.

20 травня, після скасування держрегулювання, ціни на бензин та дизпальне подорожчали на 13 та 15 гривень.

Також Польща припинила безоплатне постачання палива до України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.