Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олексій Ковальов

espreso.tv

П'ятниця, 10 червня 2022, 15:35

Колаборація нардепа Ковальова напружила очка Добродомова та Мисика

Олексій Ковальов

Нардеп Олексій Ковальов купив у Дмитра Добродомова 4 канал в інтересах РФ.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Як заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, народний депутат від Слуги народу Олексій Ковальов, який поїхав на окуповану територію Херсонщини та заявив про намір співпрацювати з російською окупаційною адміністрацією, придбав 4 канал не за вказівкою Офісу президента, а у власних цілях.

"Жодного стосунку до дивного придбання майбутнім колаборантом Ковальовим телеканалу Офіс президента, безумно, не мав і не міг мати. Це був би абсолютний нонсенс. Подібна "інформація" мала виключно брехливе наповнення", – зазначив Подоляк.

За його словами,  насправді "4 канал" був потрібен Ковальову "виключно в інтересах Росії та її внутрішніх сателітів".

"Навіть президент здивувався, коли Ковальов оголосив про купівлю цього каналу. Він про це не знав. Цікавився, що відбувається. Тобто, це точно не ми були. Це не був наш канал. Найбільше Ковальов таким чином хотів підстрахувати медіапул Медведчука-Козака" – пояснив журналістам політик,  наближений до Володимира Зеленського.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2021 року Олексій Ковальов купив "4 канал" у львівського журналіста та нардепа Верховної Ради 7 скликання Дмитра Добродомова. Тоді ж нардеп від Слуги народу обіцяв, що не втручатиметься у редакційну політику телеканалу.

Однак вже на початку січня цього року він звільнив телеведучого, львівського журналіста Остапа Дроздова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.