Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб М. Козицького

Понеділок, 13 червня 2022, 15:20

Козицький профінансував виконання обласних програм на 22%

Максим Козицький

Станом на 3 червня з початку року Львівська ОВА профінансувала виконання обласних програм в сумі 371 167,6 тис. грн або на 22% проти 1 675 191,1 тис. грн від запланованого. 

Про це йдеться в опублікованому звіті Львівської ОВА про стан фінансування обласних програм. 

Трійку лідерів програм за обсягом фінансування склали: програма "Безпечна Львівщина" – 58,3%, програма розвитку сільського господарства – 40,3%, а також програма підтримки галузі охорони здоров'я та програма покращення якості надання публічних послуг органами виконавчої влади, виконання яких було профінансовано відповідно на 38,2% кожна.  

На виконання 12 обласних програм протягом січня-червня кошти не виділялись. Серед них програми, які були започатковані ОВА, як от програма підтримки внутрішньо переміщених осіб на період дії воєнного стану.

Львівська ОВА серед іншого не розпочала фінансування програми забезпечення житлом дітей-сиріт, програми розвитку культури Львівщини,  програми охорони, збереження і популяризація історико-культурної спадщини, програми розвитку містобудівного кадастру та просторового планування, програми "Молодь Львівщини", програмі з міжнародного і транскордонного співробітництва, європейської інтеграції, програма розвитку лісового господарства  області, програма сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку, регіональної програми інформатизації "Цифрова Львівщина",  програми підтримки бізнесу на період воєнного стану тощо.

 Нагадаємо, 14 червня відбудеться сесія Львівської облради

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.