Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

Четвер, 16 червня 2022, 09:28

Мешканцям декількох вулиць у двох районах Львова на день вимкнули воду

Львів

Сьогодні частина Франківського та Залізничного районів залишилися без води.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 16 червня, з 9.00 до 21.00 год через ремонти припинено подачу води до 22 вулиць у Франківському та Залізничному районах.

Зокрема, впродовж дня без водопостачання залишилися будинки на вулицях Бабія, Багряного, Городоцькій (непарна сторона від №211 до №233), Зигзаг, Зоряній, Канівській, Кондукторській, Кравченко, Кульчицької, Любінській (непарна сторона від №51 до №65), Медведецького, Народній, Окружній, Петлюри, Підміській (непарна сторона від №3 до №11), Простій, Пташиній, Рівній, Спокійній, Сулими, Сухій та Терлецького.

"Після закінчення ремонтних робіт проводитимуть промивку вуличної водопровідної мережі. У цей період можливе тимчасове погіршення якості води: вона може бути забарвлена окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

Сподіваємось на розуміння мешканців і просимо вибачити за тимчасові незручності. Ми докладемо максимум зусиль, щоб закінчити роботи якомога швидше" – запевнили у ЛМКП "Львівводоканал".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.