Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 16 червня 2022, 13:59

За тиждень Офіс підтримки родин військовослужбовців у Львові опрацював понад 100 звернень

Львів

Найчастіше люди звертаються по допомогу для оформлення соціальних та пенсійних виплат, відновлення втрачених документів.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

У Львові тиждень тому запрацював Офіс підтримки родин військовослужбовців, який забезпечує прямий зв'язок з військовими та їх родинами, наданням їм усієї необхідної допомоги.

За цей час фахівці опрацювали 130 звернень від громадян.

За словами координаторки Офісу підтримки родин військовослужбовців Анни Кузюти, найчастіше люди звертаються по допомогу для оформлення соціальних та пенсійних виплат, відновлення втрачених документів, по юридичну підтримку, роз'яснення щодо проходження служби, ротації та оформлення посвідчення "Учасника бойових дій".

"Команда Офісу відчула, наскільки важливо, аби був простір, куди можуть звернутись наші захисники та їхні рідні. Попри опрацювання складних звернень, працівники вирішують і запити щодо простих життєвих ситуацій" – зазначила Кузюта.

Фахівці Офісу опрацювали низку запитів щодо медичної допомоги військовим, оздоровлення дітей, пошуку житла, гуманітарної допомоги, консультацій психолога.

Офіс працює у двох форматах: особистий прийом за адресою м. Львів, вул. Коперника, 17, або звернення на гарячу лінію. Більшість звернень – зі Львова та області, а от дзвінки надходять з Маріуполя, Кам‘янця-Подільського, Рівного, Херсонщини.

Нагадаємо, з червня у Львові запрацював Офіс підтримки родин військовослужбовців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.