Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ТзОВ "Провесінь-Агроінвест"

provesin.lviv.ua

Понеділок, 27 червня 2022, 13:20

ТзОВ "Провесінь-Агроінвест" збудує школу з басейном у Львові

ТзОВ "Провесінь-Агроінвест"

Будівельна компанія ТзОВ "Провесінь-Агроінвест" на цій вулиці також веде житлове будівництво. 

Виконком Львівської міської ради затвердив ТзОВ "Провесінь-Агроінвест" містобудівні умови на проектування на будівництво школи з басейном та окремо розташованою господарською спорудою у Львові на вул. Тракт Глинянський, 152.

Про це йдеться в рішенні виконкому, ухваленому сьогодні.  

Згідно містобудівних умов: 

"2.1. Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд у метрах – 20,30 м
висота школи – 20,30 м від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивних частин будівлі;
висота господарської споруди – 10,60 м від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивних частин будівлі.
2.2. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 25 %.
2.3. Максимально допустима щільність населення в межах житлової забудови відповідної житлової одиниці (кварталу, мікрорайону) – для даного об'єкта не вимагається.
2.4. Мінімально допустимі відстані від об'єкта, що проєктується, до червоних ліній, ліній регулювання забудови, існуючих будинків та
споруд:
- 32,50 м – 34,50 м до червоної лінії з південної сторони;
- 25,00 м до червоної лінії зі східної сторони". 

Виконком виставив додаткові умови до проекту, а саме: щодо облаштування системи  збору ТПВ, посиленої безпеки, а саме облаштування укриття, а також кольорового опорядження фасаду, яке необхідно буде погодити додатково.

ТзОВ "Провесінь-Агроінвест", згідно з даними аналітичної системи YouControl, створили у 2007 році, 64% статутного фонду належить Тарасу Квасниці (бенефіціар), по 18%  – ТОВ "Будівельна компанія "Нове місто" та пайовому венчурному фонду "Скриня" ТОВ "Компанія управління активами "Приват капітал". 

У листопалі 2021 року повідомлялось, що на вул. Тракт Глинянський, 158 у Львові збудують два житлових комплекси. 

Тарас Квасниця також є співвласником фірми "Гіацинт-люкс", яка зводить житло біля Стрийського парку з 2018 року, ферми (ТОВ "Молочні ріки"), агропідприємства ЗАТ "Агротех комплекс" та підприємств, що займаються торгівлею продуктів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.