Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЗСУ

Середа, 29 червня 2022, 11:54

Військовослужбовець отримав дві повістки у Львові

ЗСУ

Львівський військовослужбовець отримав дві повістки, які зобов'язували його з'явитися до Сихівського РТЦК та СП м. Львова.

Військовослужбовець-контрактник Микола М. отримав дві повістки,  передбачені законом про мобілізацію, якими його зобов'язували з'явитися до Сихівського РТЦК та СП м. Львова.

Микола М. розповів Варіантам, що він на військовий служби за контрактом з кінця травня 2018 року. Службу проходить в одній із військових частин. Першу повістку він отримав, коли повернувся до Львова після поранення, а другу, яка є в розпорядженні Варіантів, зобов'язувала його з'явитись в військкомат сьогодні, 29 червня.

Микола М. двічі з'являвся до Сихівського РТЦК та СП м. Львова і показував свій контракт, однак це не справило враження на працівників  Сихівського РТЦК та СП м. Львова. Він також звертався на гарячу лінію Збройних Сил України, але, як стверджує, там також його ніхто вислухати.

Помічник чергового Сихівського РТЦК та СП м. Львова, який не назвав своє прізвище, в телефонній розмові з журналістом Варіантів роз'яснив, що такі помилки трапляються. 

"Можливо, не оновились дані в базах. В цьому нема нічого страшного. Військовослужбовцю потрібно звернутись до свого командування, щоб отримати витяг з наказу про зарахування на службу. І цей лист передати будь-яким способом (принести, поштою) у Сихівський РТЦК та СП м. Львова, після чого це питання буде закрито", – зазначив він.

Нагадаємо, у Львові працює Офіс підтримки родин військовослужбовців. В офісі Варіанти запевнили, що військовослужбовці також можуть звертатись до них у випадку виникнення різних питань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.