Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Добош

Фб Юрія Добоша

Четвер, 30 червня 2022, 16:10

Богадільня юриста Добоша висить ісусику Садового майже мільйон гривень

Юрій Добош

Господарський суд Львівської області зобов'язав ГО "Місійне згромадження імені святих Кирила і Методія" сплатити Львівській міськраді майже мільйон гривень боргу.

Господарський суд Львівської області зобов'язав ГО "Місійне згромадження імені святих Кирила і Методія" сплатити Львівській міськраді майже мільйон гривень боргу за оренду земельної ділянки на вулиці М. Яцкова, 1.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

"Господарський суд Львівської області почув аргументи відділу правового забезпечення і ухвалив рішення, що місійне згромадження повинне виплатити міській громаді всю заборгованість – 945 789 грн і ще плюс 3% річних від суми заборгованості – а це ще понад 28 тисяч грн.", – йдеться у повідомленні.

ГО "Місійне згромадження імені святих Кирила і Методія" користувалось міською земельною ділянкою на вулиці М. Яцкова, 1 відповідно до договору оренди, що уклали у 2013 році. Проте з 2019 року ГО перестало платити за оренду землі.

Нагадаємо, що у 2019-2020 рр. Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції  у Львові очолював юрист та підприємець, киянин Юрій Добош, який з 2016 року обіймав поміж іншого й посаду заступника голови правління ГО "Місійне згромадження імені святих Кирила і Методія".

У 2018 році тодішній керівник львівської юстиції Юрій Добош придбав нову Audi A5 за 1 млн грн., хоча й не мав офіційних доходів. Також Добош свого часу був штатним радником голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.