Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

it.ua

Понеділок, 4 липня 2022, 14:40

Чиновники Садового працюють на піратському софті

Львівська міська рада

Виконком Львівської міської ради забезпечить виконавчі органи міськради ліцензійним програмним забезпеченням у 2023 році.

Виконком Львівської міської ради сьогодні ухвалив рішення щодо забезпечення виконавчі органи міськради ліцензійним програмним забезпеченням в 2023 році.

"Уповноважити управління інформаційних технологій департаменту економічного розвитку забезпечити виконавчі органи Львівської міської ради ліцензійним програмним забезпеченням: операційні системи, інтернет-застосунки, офісні застосунки, антивірусне програмне забезпечення", – йдеться у рішенні.

Чиновники повинні підготувати технічне завдання на закупівлю ліцензійного програмного забезпечення для виконавчих органів Львівської міської ради, а також забезпечити формування бюджетного запиту щодо фінансування закупівлі ліцензійного програмного забезпечення у бюджеті міськради на 2023 рік.

Для працівників  виконавчих органів міськради також будуть організовані навчання з використання ліцензійного програмного забезпечення.

Рішення виконкому ухвалили з метою забезпечення систем технічного захисту інформації у виконавчих органах міської ради, оновлення, консолідації та уніфікації програмних і технічних ресурсів для забезпечення гнучкості їх використання та надійної роботи інформаційно-комунікаційної інфраструктури.

Нагадаємо, депутатка Львівської міської ради Наталія Шелестак вимагає повернути публічний доступ до трансляцій засідань комісії фінансів.

Від початку війни, 24 лютого Львівська міська рада закрила доступ до баз документів на своїх двох сайтах. 13 травня Львівська міська рада заявила про те, що інтернет-мережі та сервіси Львівської міської ради здійснили "одну з наймасштабніших хакерських атак".

Роботу більшості онлайн-послуг згодом відновили, втім доступ до баз залишився закритий, також міськрада перестала викладати у відкритий доступ трансляції засідань депутатських комісій. У червні Львівська міська рада поновила відеотрансляцію засідань виконкомів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.