Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Андрія Мисика

Понеділок, 4 липня 2022, 13:20

Садовий залишив Львів перед загрозою Лукашенка заради селфі у Лугано

Андрій Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий перебуває у Лугано в складі української делегації учасників міжнародного форуму форум з питань відновлення України.

Міський голова Львова Андрій Садовий цими днями перебуває у швейцарському Лугано в складі української делегації учасників міжнародного форуму форум з питань відновлення України.

Про це повідомив Високий замок з посиланням на пресслужбу Садового.

На вихідні пасажири Краківського аеропорту побачили Андрія Садового, який стояв у черзі на реєстрацію на міжнародний рейс. 

"Андрій Садовий поїхав на дводенний форум з питань відновлення України – у швейцарське місто Лугано, де він буде підіймати важливе питання – зведення реабілітаційного центру", – повідомили журналістів у пресслужбі міськради.

Нагадаємо,  у суботу міський голова Львова Садовий зібрав нараду чиновників та правоохоронців, аби обговорити план захисту міста на випадок вторгнення з Білорусі. Андрій Садовий визнав ситуацію на білорусько-українському кордоні непередбачуваною та наказав у всіх районах Львова створити штаби оборони.

"Рішення про наступ на Львів буде останнім рішенням в житті цих потвор. Просто знайте це", – заявив він.  

Садовий також повідомив, що треба готуватись до холодної зими та забезпечити можливість обігріву без газу.

Міський голова Львова збирає кошти на будівництво Національного реабілітаційного центру у Львові "Незламні" у всьому світі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.