Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Четвер, 7 липня 2022, 10:51

92% споруд для захисту з перевірених у школах Львівщини в задовільному стані – Козицький

Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що на Львівщині 288 із 311 споруд для захисту, які були перевірені, або 92% є у належному стані.

"Наразі у Львівській області перевірили 311 споруд для захисту. З них 288 безпечні, решту – впорядкують. Перевіряє укриття спеціально створена комісія, до якої входять представники ДСНС", – повідомив він. 

Він нагадав, що після перевірки споруд керівники шкіл обиратимуть формат навчання. Очне навчання для учнів початкової школи є у пріоритеті.

Козицький наголосив, що облаштованого укриття не достатньо, щоб почати очне навчання, необхідно, щоб захисна споруда вміщала усіх учнів, педагогів та працівників школи.

"Якщо місць не вистачає, можна залучати укриття у сусідніх спорудах або проводити навчання у змішаному форматі. Думку батьків під час визначення форми навчання будуть враховувати", – запевнив він.

Нагадаємо, Львівська ОВА дозволила на Львівщині відкрити табори відпочинку для дітей за умови дотримання безпеки та видала рекомендації щодо облаштувань споруд для захисту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.