Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Онур

Фб ЛМР

П'ятниця, 8 липня 2022, 21:18

Онур ремонтує вулицю Шевченка у Львові за дякую Садового

Онур

Компанія Онур в борг ремонтує вулицю Шевченка та вулицю Пилипа Орлика у Львові. 

Про це повідомив сьогодні міський голова Львова Садовий та пояснив, що через війну грошей на великі ремонти в бюджеті немає. 

"Велика подяка компанії Онур, яка фактично в борг робить весь основний обсяг робіт. Вони їх роблять та в міру можливості хочуть того року зробити максимум. До слова, вони також цього року хочуть завершити роботи на Орлика. Велика їм подяка, тому що ми тоді цілий цей вузол завершимо", – сказав він у відповідь на питання  про те, коли завершиться ремонт на вулиці Шевченка. 

У травні підрядна організація ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" відновила роботи в межах III етапу реконструкції вул. Шевченка. Ремонт проводять на ділянці від вул. Залізничної до вул. Єрошенка та вул. Юнаківа. 

Нагадаємо, що у червні Верховний Суд підтримав позицію Львівської обласної прокуратури та повернув у комунальну власність земельну ділянку площею понад 4,8 га на території Залізничного району Львова.

Львівська міськрада у грудні 2021 року замовила реконструкцію частини вул. Шевченка у фірми "Онур" за 37 мільйонів гривень.

19 вересня Львівська міська рада підтримала ухвалу "Про створення ТзОВ "Сінерджі Альянс", яке планувало звести у Львові  з багатофункціональний культурно-розважальний конгрес-центр. Ухвала передбачала створення товариства з обмеженою відповідальністю.

Засновником від імені міської ради була Агенція ресурсів Львівської міської ради. Партнером Львівської міської ради ТОВ "Онур конструкційон інтернешнл". У статутний капітал товариства міськрада передала земельну ділянку площею 4,8 гектара, вартістю, згідно з оцінкою, 105 мільйонів гривень. Ця ділянка належить до земель комунальної власності міста Львова і знаходиться поруч із ТРЦ "Victoria Gardens" та ТВК "Південний".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.