Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонтні роботи

Вівторок, 10 травня 2022, 10:58

У Львові відновили ремонтні роботи на вулиці Шевченка

ремонтні роботи

Вчора на вул. Шевченка продовжили роботи із реконструкції вулиці.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 9 травня, підрядна організація ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" відновила роботи в межах ІІІ етапу реконструкції вул. Шевченка. Ремонт проводять на ділянці від вул. Залізничної до вул. Єрошенка та вул. Юнаківа. 

"Через введення воєнного стану в Україні всі підрядники призупинили виконання будівельних робіт, реконструкцій, капремонтів, які мали тривати, розпочатися чи завершитися на різних вулицях Львова.

ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" відновила роботи на вул. Шевченка. Найближчим часом тут проводитимуть: замощення трамвайних колій, закладання основи під велодоріжки, облаштування тротуарів та інший благоустрій території" – наголосили у ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, з січня 2020 року підрядна організація ТзОВ "Онур" розпочала капітальний ремонт вул. Шевченка на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської. Вартість робіт склала 89,6 млн грн.

А з кінця квітня 2021 року цей же підрядник здійснює реконструкцію відрізку вулиці від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної, вартістю 186 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.