Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

Понеділок, 11 липня 2022, 15:21

У Львові мешканці понад 200 будинків залишаються без гарячої води

Львів

Станом на сьогодні подачу гарячої води після гідравлічних випробувань не відновили до 212  житлових будинків.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні, після завершення гідравлічних випробувань, у Львові відновили подачу гарячої води до 1259 будинків – це 370 будинків, які обслуговує ЛКП "Залізничнетеплоенерго", і 889 будинків, яким подає воду ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Натомість без гарячої води залишаються 212 будинків через ремонтні роботи на теплових мережах і теплопостачальному обладнанню.

"Станом на сьогодні у зв’язку з ремонтними роботами на теплових мережах, в котельнях і ЦТП, без гарячої води ще залишається приблизно 14% будинків. Це в основному Сихів і Франківський район міста. До кінця цього місця гаряче водопостачання їм буде відновлено" – заявили у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

За інформацією ЛМКП "Львівтеплоенерго", через ремонтні роботи подачу гарячої води не відновлено до 3 будинків у Галицькому районі, 11 у Личаківському, 75 на Сихові та 123 у Франківському районі міста.

Додамо, цього року гідравлічні випробування теплових мереж стартували з 23 травня, а з 9 червня у місті розпочалися відновлення гарячого водопостачання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.