Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

фестиваль Бруно Шульца

drohobych-rda.gov.ua

Середа, 13 липня 2022, 10:56

У Дрогобичі стартував Х Міжнародний фестиваль Бруно Шульца

фестиваль Бруно Шульца

"Шульцфест" у Дрогобичі триватиме до 17 липня.

Про це повідомила пресслужба Дрогобицької РВА.

Вчора, 12 липня, у Дрогобичі розпочався Х Міжнародний фестиваль "Шульцфест", присвячений Бруно Шульцу, письменнику та митцю з Дрогобича, який триватиме до 17 липня.

Цьогорічний "Шульцфест" має дві частини: перша відбувалась у Любліні 7-10 липня, друга – у Дрогобичі. Під час фестивалю гостей запрошують на тематичні лекції від Сергія Жадана, відеозв’язок із перекладачами Шульца та знавцями його творчості, мистецькі виставки, концерти, спектаклі.

 Також під час "Шульцфесту" проводитиметься благодійний збір коштів на підтримку ЗСУ. Вхід на фестивальні події – безкоштовний.

"Х Міжнародний фестиваль Бруно Шульца передовсім важливий для міста, України, світу в контексті культури. Подія, яка об’єднує інтелектуалів та митців світового масштабу, але перш за все показує свою силу мистецтва і незмінну циклічність, бо вже вдесяте "Шульцфест" відбувається у Дрогобичі" – наголосив голова Дрогобицької районної військової адміністрації Степан Кулиняк.

Додамо, у 2018 році Варіанти побували на VIII Міжнародному фестивалі Бруно Шульца.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.