Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівсвітло

П'ятниця, 15 липня 2022, 16:53

Львівсвітло вирішило відмовитися від авто вартістю п'ять мільйонів гривень

Львівсвітло

ЛКП "Львівсвітло" скасувало закупівлю у лізинг авто для службового використання вартістю понад 5 мільйонів гривень.

Львівське комунальне підприємство "Львівсвітло" скасувало тендер у системі ProZorro на придбання автомобіля для службового використання на умовах фінансового лізингу, яке переможець тендеру мав поставити до 31 грудня 2026 року.

Аукціон повинен був стартувати 28 лютого 2022 року, а очікувана вартість послуг становила 5 028 708,65 грн. Після початку широкомасштабного вторгнення РФ в Україну закупівлю скасували, однак причину її відміни не вказали.

Як йшлося у закупівлі, переможець тендеру мав надати для ЛКП "Львівсвітло" нове авто – "автовишка телескопічна на шасі 4х2" із вантажопід’ємністю не менше 12650 кг. Машина мала бути новою, не раніше 2021 року випуску.

Сума авансового платежу мала становити не більше 30% від вартості авто, а термін – не більше 5 років з дня підписання договору. Лізингова ставка процента – не більше 10%.

Після закінчення терміну дії договору фінансового лізингу право власності на предмет лізингу мав перейти від лізингодавця до Львівської МТГ.

Закупівлю планували здійснити коштом міського бюджету Львова на 2022 рік.

Нагадаємо, у січні 2020 року ЛКП "Львівсвітло" провело закупівлю на обслуговування освітлення телевежі за 134 тис. грн, а у червні того ж року аудитори виявили у підприємстві втрати з бюджету на 23 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.