Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Нацполіція Львівщини

Середа, 13 липня 2022, 12:57

Нацполіція Львівщини витратила понад 10 мільйонів гривень на камери відеоспостереження

Нацполіція Львівщини

Нацполіція Львівщини встановить на території Львівської ОТГ 100 камер відеоспостереження вартістю понад 13 мільйонів гривень.

Головне управління Національної поліції у Львівській області провело тендер у системі ProZorro на закупівлю та встановлення камер відеоспостереження, які переможець тендеру має поставити до 31 серпня 2022 року.

Участь в аукціоні взяли дві компанії: ТзОВ "Інженіринг-Аналітика" та ТзОВ "Радіо Нетворк", які запропонували встановити камери за 13 450 000 грн та 13 490 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Інженіринг-Аналітика", а очікувана вартість послуг становила 13 508 093 грн. 

Як вказано у закупівлі, загалом поліція Львівщини замовила 100 камер відеоспостереження системи швидкого реагування на злочини із розпізнаванням автомобільних номерів, кольору та марки транспортних засобів: 50 комплектів камер відеоспостереження типу 1 та 50 комплектів камер відеоспостереження типу 2.

Зазначимо, закупівля камер відбулася у рамках проєкту із створення системи швидкого реагування на злочини і події у Львові, який ще у 2018 році став переможцем програми Східного партнерства, що на 90% фінансується Європейським Союзом.

Загальний бюджет проєкту становить 6 млн євро, він передбачає завершення будівництва адмінбудівлі поліції на вул. Стрийській, ремонт відділів поліції та закупівлю техніки, зокрема, камери відеоспостереження та нові авто.

У Нацполіції наголосили, що встановлення такої системи швидкого реагування на злочини дасть можливість знизити рівень злочинності та покращити рівень вирішення злочинів.

Відеокамери планували розмістити у Львові та у населених пунктах Львівської ОТГ – у Лисиничах, Винниках, Гряді, Великих Грибовичах, Малехові.

 

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Інженіринг-Аналітика" зареєстроване з 2017 року у Києві, займається електромонтажними роботами. Власниками фірми є мешканець Івано-Франківської області Олег Сохан та мешканець Київщини Володимир Перепелиця.

Додамо, наприкінці травня 2020 року Нацполіція провела тендер, за результатами якого замовила за 83 мільйони гривень зведення центру швидкого реагування поліції у львівської будфірми "Інтербуд".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.