Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Flowers.ua

Прес-реліз,   П'ятниця, 15 липня 2022, 09:01

Швидке та зручне замовлення квiтiв і подарункiв вiд Flowers.ua

Flowers.ua

Сьогодні багато хто не має можливості кожен день бачити своїх рідних, але це не привід відмовлятися від подарунків.

Замовляйте доставку квітів і даруйте незабутні емоції коханим кожен день. Компанія Flowers.ua  https://flowers.ua допоможе вам зробити приємний сюрприз дружині чи подрузі, а вам не доведеться для цього навіть залишати свою оселю.

Замовляйте оригінальні букети

Інтернет-сервіс Flowers.ua пропонує своїм клієнтам великий вибір букетів на кожен день. В асортименті представлені сезонні квіти, тюльпани, троянди, кімнатні рослини, вишукані гербери та багато інших варіантів. Здивуйте кохану елітним букетом на день народження: 101 ромашкова хризантема, 101 біла троянда у коробці, гігантський букет голландських кущових троянд та багато інших пропозицій завжди в наявності.

Професійні флористи сервісу можуть оформити для вас індивідуальне замовлення просто по фото. Замовити квіти дуже просто, перелік композицій можна знайти на офіційному сайті чи в додатку.

Власна кур'єрська служба опрацьовує заявки цілодобово, навіть у вихідні та святкові дні. Кожний букет квітів доповнюється листівкою. Солодощі, повітряні кульки та романтичні послання зроблять цей день незабутнім для жінки. Оригінально привітайте кохану з днем народження або з річницею.

Компанія співпрацює з великими українськими банками. При оплаті карткою одного з провідних українських банків ви отримаєте кешбек до 20%. Купити квіти із доставкою можна навіть якщо ви перебуваєте за кордоном. Кожен день в каталозі з'являються нові акційні пропозиції, а доставка в обласні центри абсолютно безкоштовна.

Квіти в капелюшних коробках

Якщо ви втомилися від звичайних букетів, можна звернути уваги на квіти в капелюшних коробках. Такі композиції довше живуть, завдяки спеціальному флористичному розчину всередині. А через 3-4 тижні коробку можна буде використати для зберігання косметики чи парфумів. Квіти в коробці дарують і романтичному побаченні, і колегам. Унікальна композиція легко вписується у будь-яку оселю.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.