Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Трускавець

Четвер, 21 липня 2022, 13:31

У Трускавці на облаштування укриттів в школах виділили майже мільйон гривень

Трускавець

Також депутати міськради звільнили орендарів шкільних буфетів від орендної плати.

Про це повідомляє Трускавецька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 21 липня, на сесії Трускавецької міської ради депутати затвердили зміни до показників бюджету громади на 2022 рік.

Як пояснив начальник фінансового управління Трускавецької міськради Микола Федоричак, з міського бюджету передбачили 959 600 грн на облаштування шкільних укриттів. Йдеться про влаштування вентиляції, другого евакуаційного виходу, закупівлю будівельних матеріалів, світильників тощо.

Натомість орендарів шкільних буфетів на території громади звільнили від орендної плати на час дії воєнного стану. Загалом це 5 закладів освіти:  3 школи у Трускавці та школи в селах Доброгостів й Уличне.

 

У міськраді зазначили, що у випадку, якщо хтось з орендарів заплатив оренду наперед, то ці гроші зарахуються в майбутні платежі, коли школи відновлять нормальну діяльність.

Нагадаємо, цьогоріч у перший клас в області підуть понад 26 тисяч дітей.

Також з 1 вересня у Львові планують відновити очне навчання у школах, наразі триває перевірка укриттів працівниками Львівської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.