Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску "Краківець"

dpsu.gov.ua

Понеділок, 1 серпня 2022, 10:33

Пункт пропуску Краківець – Корчова відкрили для руху легкових авто

пункт пропуску "Краківець"

Сьогодні відновили рух для легкового транспорту через пункт пропуску "Краківець – Корчова" до Польщі.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

З понеділка, 1 серпня, відновили рух для легкового транспорту через пункт пропуску "Краківець – Корчова" до Польщі, який тимчасово обмежили з 18 серпня.

"Сьогодні, з 08:00, через пункт пропуску "Краківець", що на Львівщині, відновлено рух легковиків на виїзд до Польщі. Для перетину кордону легковими авто тут встановлено 6 павільйонів прикордонно-митного контролю та облаштовано накриття для комфортного перетину кордону громадянами" – йдеться у повідомленні.

Облаштування термінала для пропуску пасажирських автобусів все ще триває, тому рух автобусів на виїзд до Польщі відновлять пізніше.

Нагадаємо, 20 червня на пункті пропуску "Краківець – Корчова", у межах проєкту "Відкритий кордон", збільшили кількість смуг для руху вантажівок з 4 до 10 та створили додаткові павільйони для митного та паспортного контролю.

Проєкт "Відкритий кордон" передбачає ліквідацію вузьких місць на західному кордоні та покращення логістики у напрямку Україна-ЄС. Цей проєкт реалізують у межах домовленостей президента України Володимира Зеленського та президента Польщі Анджея Дуди щодо максимального усунення бар'єрів під час перетину кордону.

Читайте новини Львова на Варіантах.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.