Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

Вівторок, 2 серпня 2022, 11:32

Посадовця одного з львівських вишів звинуватили у шкоді довкіллю на майже три мільйони гривень

Прокуратура Львівської області

Посадовець допустив самовільне використання університетом водних ресурсів на понад 2,6 мільйона гривень.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці повідомили про підозру керівнику одного із відділів вищого навчального закладу Львова у порушенні встановлених правил використання надр.

"Посадовець допустив самовільне використання університетом водних ресурсів, які належать до надр загальнодержавного значення. Внаслідок цього довкіллю заподіяно шкоди на суму 2,62 млн грн" – наголосили в прокуратурі.

Слідчі дії тривають. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Нацполіції у Львівській області за матеріалами управління СБУ у Львівській області.

Додамо, в листопаді 2021 року Львівський національний аграрний університет у Дублянах мав сплатити за незаконний забір підземних вод  із водогону Стронятин-Ситихів.

У лютому цього року університет оштрафували на 1 386 199 гривень за скид забруднених зворотніх вод у притоку річки Яричівка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.