Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Москаленко

Фб Москаленка

Середа, 3 серпня 2022, 11:16

Москаленко та Кіраль їздили у закордонні відрядження за кошти виконкому Львівської міськради

Андрій Москаленко

З 24 лютого у відрядженнях побували міський голова Львова Андрій Садовий та його заступники Андрій Москаленко й Сергій Кіраль.

Про це йдеться у відповіді Львівської міської ради на запит Варіантів.

Як писали Варіанти раніше, з 24 лютого, від початку широкомасштабного вторгнення РФ в Україну, й до 18 липня у службових відрядженнях побували міський голова Львова Андрій Садовий, його перший заступник Андрій Москаленко та бізнес-омбудсмен Сергій Кіраль.

Андрій Садовий перебував у закордонному відрядженні власним коштом, натомість вартість поїздок для Андрія Москаленка та Сергія Кіраля мають відшкодувати з міського бюджету – коштом виконавчого комітету Львівської міської ради. Однак наприкінці липня Андрій Садовий також з'їздив й до Києва, цього разу – за кошти виконкому.

Зокрема, закордонне службове відрядження Андрія Садового тривало з 3 по 6 липня включно. Він побував у м. Лугано (Швейцарія) для участі в Конференції з питань відновлення України та у м. Краків (Республіка Польща), де взяв участь у пресконференції.

Зі Львова до Кракова Садовий добрався службовим автомобілем, звідти до Мілана (Італія) – літаком, а з Мілана він потрапив до швейцарського міста Лугано. Зворотна подорож з Лугано до Львова пролягала через Мілан, Катовіце та Краків.

Впродовж 25-26 липня Андрій Садовий побував у відрядженні у Києві та Київській області для проведення робочих зустрічей. Цю поїздку Садового мають відшкодувати з міського бюджету Львова. 

На час відсутності всі свої обов'язки міський голова Львова переклав на Андрія Москаленка.

Сергій Кіраль перебував у відрядженні впродовж 3-6 липня разом з Андрієм Садовим у Лугано та у Кракові. На час його відсутності обов'язки бізнес-омбудсмена поклали на керуючу справами виконкому Наталію Алєксєєву.

Андрій Москаленко перебував у відрядженні з 21 до 23 червня у Варшаві, де взяв участь у конференції Google.org #Tech For Ukraine Conference. До столиці Польщі він прибув на службовому авто з водієм. Йому мають відшкодувати добові витрати, витрати на проїзд та проживання.

За час його відсутності обов'язки Москаленка поклали на заступницю міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірину Маруняк та директорку департаменту розвитку Львівської міської ради Наталію Бунду.

 

Станом на 29 липня, за інформацією відділу бухгалтерського обліку та звітності Львівської міськради, виконком ще не відшкодував витрат на відрядження Андрія Садового та його заступників.

Однак у відповіді Львівської міськради на запит Варіантів про зарплату Андрія Москаленка за червень 2022 року, станом на 11 липня, вказано, що йому вже перерахували 8 191,64 грн за час перебування у відрядженні.

Детальніше про червневі зарплати та надбавки Андрія Садового та членів виконкому Львівської міськради – у статті "Червневі гроші Садового".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.