Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львіввугілля

Середа, 3 серпня 2022, 14:26

Шахтарям Львівщини продовжують боргувати частину зарплати за травень

Львіввугілля

Всім працівникам ДП "Львіввугілля" виплатили 25% заробітної плати за травень.

Про це повідомляє спільнота "Шахтарі Червонограда" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на 2 серпня всім працівникам ДП "Львіввугілля" виплатили 25% заробітної плати за травень, а також частину зарплати за червень.

"Усім працівникам підприємства виплатили 25% заробітної плати за травень, а також червневої зарплати: 70% – промислово-виробничій групі працівників (із коштів держбюджету), 36% – непромисловій групі (кошти за реалізацію вугільної продукції) і 31% – мобілізованим працівникам" – йдеться у повідомленні.

Як наголосили в ДП "Львіввугілля", наразі підприємство очікує надходження бюджетних коштів за травень.

Зазначимо, за відвантажене вугілля шахтарям ДП "Львіввугілля" боргують 270 мільйонів гривень. Станом на сьогодні на підприємстві працює 6770 осіб, з початку року чисельність зменшилась на 368 працівників.

Додамо, у січні цього року профспілки шахтарів "Львіввугілля" звинувачували податкову Львова у блокуванні рахунків держпідприємства, що може призвести до страйків та зупинки шахт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.