Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб М. Козицького

Середа, 10 серпня 2022, 17:30

Ґазда Козицький виділив шість мільйонів на ремонт галицьких доріг

Максим Козицький

Львівська ОВА виділила 6,2 мільйона гривень на ремонт та утримання доріг на території області.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 226/0/5-22ВА від 3 серпня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився виділили 6 244 000 грн на реалізацію програми розвитку мережі й утримання автомобільних доріг на 2021 – 2025 роки та на ремонт дороги Либохора – Верхнє Висоцьке. 

"З метою забезпечення ефективного використання коштів на ремонт автомобільних доріг збільшити на 2022 рік обсяг доходів обласного бюджету Львівської області за рахунок надходження від місцевих бюджетів субвенцій на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту й утримання автомобільних доріг на суму 6 244 000 гривень" – йдеться у розпорядженні.

Зокрема, департамент фінансів Львівської ОВА має перерахувати кошти для бюджету Боринської селищної територіальної громади 1 000 000 грн для проведення капітального ремонту автомобільної дороги Либохора – Верхнє Висоцьке.

Ще 5 244 000 грн витратять на реалізацію програми розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2021 – 2025 роки.

У цей перелік входять поточні ремонти та експлуатаційне утримання доріг у Кам'янка-Бузькій ОТГ, Сокальській ОТГ, Куликівській ОТГ, Розвадівській ОТГ.

Нагадаємо, раніше Львівська ОВА замовила нагляд за ремонтом доріг в області під час воєнного стану вартістю майже 145 тис. грн, а також виділила понад 3 млн грн на ремонт вулиць у Новояворівську, Бориславі та Трускавці.  

Крім цього, у 2022 році на ремонт доріг у Львівській області передбачили понад 20 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.