Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська митниця

П'ятниця, 12 серпня 2022, 16:41

Львівську митницю підозрюють у мільярдних розкраданнях тарифами

Львівська митниця

Бізнесмен Куртушов заявив про мільярдні розкрадання на Львівській митниці.

Про це бізнесмен Сєяр Куршутов розповів на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Недорозвинений інтриган й за сумісництвом голубий злодій на чолі митної служби продовжує тягнути час і тримає на посаді досить токсичного і наркозалежного начальника Львівської митниці Меньшикова. Звичайно, він його не звільнить, бо на Львівській митниці кипить робота" – написав Куршутов.

За його словами, на кожен ввезений товар Львівська митниця "встановила" свої тарифи. Згідно з ними, за перевезення кілограму продуктів потрібно дати 10 грн хабаря митникам, а одяг з Європи обійдеться у 350-400 доларів за 1 м³.

"Сплачуєш за цими "тарифами" і перевозиш товари без сплати митних платежів. А у бюджеті – дірка. І держава змушена просити грошей у західних донорів. А все заради того, щоб керівник Львівської митниці "заробляв" 1-1,5 млн доларів в місяць і привозив залишки з панського плеча безграмотному київському керівництву Митної служби. При цьому бюджет щомісячно недоотримує 7-8 млрд грн на місяць. І вони нікого не бояться, бо Президент для них – зображення на зеленій американській банкноті" – додав Куршутов.

Нагадаємо, у грудні 2021 року виконувачем обов'язків начальника Львівської митниці призначили харків'янина Данііла Меньшикова, який до цього чотири місяці очолював Черкаську митницю.

Додамо, нещодавно Варіанти писали про корупцію на Львівській митниці у статті "Митниця дає добряче".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.