Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Вівторок, 23 серпня 2022, 16:23

У Львові напрацюють рівень стійкості міста до надзвичайних ситуацій

Львів

Андрій Садовий створив робочу групу для забезпечення стійкості Львова в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №260 від 15 серпня 2022 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу щодо забезпечення стійкості та відбудовоздатності міста в умовах виникнення надзвичайних ситуацій у Львівській міській територіальній громаді.

"З метою забезпечення безперебійного функціонування міста та критичної інфраструктури утворити робочу групу щодо стійкості та відбудовоздатності міста в умовах виникнення надзвичайних ситуацій у Львівській міській територіальній громаді" – йдеться у документі.  

Керівником робочої групи став перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, а його заступницею – заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

До складу цієї робочої групи також увійшли: директор департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Олександр Одинець, бізнес-омбудсмен Львова Сергій Кіраль, начальниця управління екології та природних ресурсів міськради Олександра Сладкова, гендиректор КНП "ЛТМО "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" Олег Самчук.

Робоча група має розробити перелік заходів щодо забезпечення стійкості й відбудовоздатності міста в умовах надзвичайних ситуацій та подати на розгляд міському голові Львова.

Додамо, на території області мають створити 28 номерних постів радіаційного та хімічного спостереження, 2 з яких знаходитимуться у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.