Садовий запрошує львів'ян увірувати в дрова та сухий спирт

вівторок, 16 серпня 2022 р. о 15:54
Садовий запрошує львів'ян увірувати в дрова та сухий спирт
Андрій Садовий

Львівська міськрада просить львів'ян запастися електрочайниками, електроплитами та сухим спиртом на зиму.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні теплопостачальні підприємства міста замінили 4 км тепломережі, а до початку опалювального сезону планують замінити ще 2 км.

Також до роботи вже готові ТЕЦ-1 і ТЦ "Північна" – найбільші об'єкти теплопостачання.

"Чи буде газ, чи не буде газу, чи буде електроенергія, чи її не буде, все одно вдома необхідно мати: перше – це електрочайник. У випадку, якщо не буде газу, можна включити в розетку, закип'ятити воду, зробити чай чи каву, випити і зігрітися теплими напоями.

Друге: світильник на батарейках. У випадку, якщо не буде електрики, можна буде включити і буде світло в оселі.

Наступна річ, про яку мають знати мешканці, – це сухий спирт. Ця річ повинна бути в кожного в квартирі. Чому? Тому що сухий спирт дає можливість розігріти їжу, якщо немає ні газу, ні електрики.

Варто мати також електроплиту. Якщо не буде газу, то така електроплита буде в нагоді, тому що також на ній можна буде готувати їжу" – наголосила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Нагадаємо, на початку серпня міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що у Львові закуплять тисячі "буржуйок" у якості альтернативного джерела опалення.

Додамо, у червні Мінрегіон закликав українців готуватися до холодів уже зараз та повідомив про зниження температури в приміщеннях до 16-20 градусів. Також українців закликають запастися дровами до нового опалювального сезону.

Станом на 14 серпня у Львівській області до нового опалювального сезону 2022-2023 років підготувалися на 68%.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024