Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школа на Львівщині

Понеділок, 29 серпня 2022, 13:04

В Україні школи, які оберуть онлайн-навчання, переобладнають під житло для переселенців

школа на Львівщині

Під місця для проживання переселенців переобладнають школи, які оберуть дистанційну форму навчання.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як заявила у п'ятницю, 26 серпня, міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, в навчальних закладах, які планують працювати в режимі онлайн, розмістять внутрішньо переміщених українців.

"Кожна сім’я, що евакуюється з небезпечних регіонів і з ТОТ, буде забезпечена належними умовами для проживання та перезимує у теплі. Наразі в Україні значна кількість освітніх закладів готується до навчального року, але разом з тим збирається працювати у режимі онлайн.

Їхні приміщення – утеплені й обладнані – можуть стати гарним прихистком для ВПО. Було вирішено збільшити кількість закладів, які переобладнають під місця компактного проживання внутрішніх переселенців" – пояснила Ірина Верещук.

За її словами, також вирішено залучити міжнародні та національні організації до ресурсної підтримки розгортання додаткової кількості місць для розміщення внутрішньо переміщених та евакуйованих осіб у навчальних закладах.

Нагадаємо, в Україні заборонили закладам освіти без належних бомбосховищ  розпочинати очне навчання. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.