Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школа у Львові

Понеділок, 29 серпня 2022, 14:32

У Львові більшість батьків виступають за очну форму навчання для своїх дітей

школа у Львові

76% львів’ян хочуть, щоб їх діти навчались в офлайн-режимі.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Згідно з опитуваннями, які провели керівники та вчителі навчальних закладів Львівської міської територіальної громади, більшість батьків обирають для своїх дітей офлайн форму навчання.

"Ми поставили собі ціль – з першого вересня наші учні мають повернутися за парти. Ми провели опитування серед батьків: 76% батьків готові до того, щоб їх діти пішли до школи, 9% надають перевагу лише дистанційному формату, невеликий відсоток обирають сімейне навчання або екстернат. Близько 9% батьків станом на сьогодні ще не визначились" – наголосив керівник управління освіти Львова Андрій Закалюк.

Нагадаємо, 1 вересня у Львові планують відновити очне навчання у школах, через це у місті тривала перевірка укриттів працівниками Львівської міськради.

Також переселенців, які жили у школах Львівської ОТГ, розселили в інші локації, щоб підготувати навчальні заклади до нового навчального року.

Додамо, в Україні заборонили закладам освіти без належних бомбосховищ  розпочинати очне навчання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.