Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

діти

Вівторок, 30 серпня 2022, 13:00

У двох будинках-інтернатах на Львівщині розмістять дітей-сиріт із Запоріжжя

діти

На час воєнного стану у Роздільському та Буківському будинках-інтернатах проживатимуть діти-сироти із Запоріжжя.

Про це йдеться у наказі голови Львівської ОВА Максима Козицького № 173/22 від 25 серпня 2022 року.

Максим Козицький своїм наказом постановив розмістити на час дії воєнного стану в Україні у двох дитячих будинках-інтернатах, що на території Львівської області, 22 дітей Запорізького дитячого будинку-інтернату.

"З метою розміщення та забезпечення належних умов тимчасового проживання евакуйованих вихованців дитячого будинку-інтернату наказую розмістити 22 евакуйованих вихованців дитячого будинку-інтернату з комунальної установи "Запорізький дитячий будинок-інтернат" Запорізької обласної ради з 18 серпня 2022 року на період дії воєнного стану та місяць після його припинення чи скасування для тимчасового проживання на території Львівської області" – йдеться у наказі.

Зокрема, 10 дівчаток розмістять у КЗ ЛОР "Буківський дитячий будинок-інтернат", а 12 хлопчиків проживатимуть у КЗ ЛОР "Роздільський дитячий будинок-інтернат".

Директорам цих будинків-інтернатів Козицький доручив облаштувати спальні місця відповідно до віку та потреб дітей з інвалідністю; необхідний запас продуктів харчування, лікарських засобів, засобів гігієни, одягу, взуття, а також необхідну кількість працівників до роботи з евакуйованими дітьми.

Нагадаємо, на час воєнного стану у психоневрологічному інтернаті "Журавно" проживатимуть діти та працівники будинку дитини із Запоріжжя.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.