Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Вівторок, 30 серпня 2022, 13:29

На Львівщині близько 60% шкіл готові до очного навчання

школа на Львівщині

Учні 154 з 1118 шкіл області навчатимуться дистанційно.

Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на 29 серпня, з 1118 закладів середньої освіти, що знаходяться на території Львівської області, 154 не мають укриттів ні всередині, ні поблизу будівлі, тому у цих школах навчання відбуватиметься виключно дистанційно.

Натомість у 60% шкіл області навчання проходитиме в офлайн-режимі.

"Щодо решти шкіл – форму навчання батьки з педагогічними радами оберуть до 1 вересня. Якщо батьки вважають, що їхня дитина не перебуватиме в школі у безпеці, вони можуть написати заяву та обрати віддалену форму навчання" – заявив Козицький.

За його словами, також до навчального процесу на Львівщині долучаться близько трьох тисяч дітей з інших регіонів України.

"Львівщина перша в Україні за станом підготовки закладів освіти до початку навчального року. З обласного бюджету на ремонт укриттів у школах виділили 3 мільйони 400 тисяч гривень" – додав Козицький.

Зазначимо, у Львові на базі шести шкіл відкриють дистанційні класи, в усіх інших школах міста буде очне навчання.

Додамо, в Україні заборонили закладам освіти без належних бомбосховищ  розпочинати очне навчання. Також переселенців, які жили у школах Львівської ОТГ, розселили в інші локації, щоб підготувати навчальні заклади до нового навчального року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.