Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Вівторок, 13 вересня 2022, 11:50

У Львові сформували п'ять дистанційних класів

школа у Львові

На базі школи №77 у Львові відкрили п'ять класів для дистанційного навчання.  

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У Львові сформували 5 дистанційних класів для дітей, батьки яких обрали онлайн-форму навчання. Онлайн-класи запрацювали на базі львівської школи №77. Загалом на таке навчання подали 45 заявок.

Як повідомила керівниця школи №77 Зоряна Демчук, тут відкрили 4 дистанційні класи старшої школи (6, 7, 8 та 10 клас) та 1 з’єднаний клас молодшої школи.

"Щоб стати учнями дистанційного класу, батьки мали офіційно перевести своїх дітей до цієї школи. Також є певна кількість батьків, що обрала для дітей сімейне навчання чи екстернат" – зазначили в управлінні освіти.

Нагадаємо, наприкінці серпня класи дистанційного навчання планували відкрити у кожному районі Львова, проте через малу кількість охочих, вони запрацювали лише при одній школі у Залізничному районі.

Дистанційні класи будуть функціонувати до кінця воєнного стану в Україні.

Нагадаємо, згідно з опитуваннями, які провели керівники та вчителі навчальних закладів Львівської міської територіальної громади у серпні, 76% львів’ян хочуть, щоб їх діти навчались офлайн.

Додамо, в Україні заборонили закладам освіти без належних бомбосховищ  розпочинати очне навчання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.