Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ринок Добробут

Середа, 14 вересня 2022, 10:45

Муніципали Садового побили жінку під час другого штурму ринку Добробут

ринок Добробут

Працівники комунального підприємства Львівської міськради демонтували браму на вулиці Старій та встановили стовпчик на її місці. 

Сьогодні о 07:00 у Львові, на вулиці Стара, 1 госпіталізували до лікарні одну жінку внаслідок побиття працівниками Муніципальної варти Львівської міської ради під час демонтажу брами ринку Добробут.

Про це повідомив директор ринку Добробут Олексій Винник.

"Одну жінку вивезли в лікарню, мені запшикали газом в око. Були ще постраждалі, зараз ми встановлюємо, хто саме. Як би не поліція, то тут сталась би страшна бійка", – сказав він.

Зі слів учасників конфлікту, сьогодні представники комунальних служб міста та Муніципальної варти в присутності керівництва Галицького району Львова демонтували одну із брам на вулиці Стара, 1, яку встановили ще на початку 90-х років минулого століття під час будівництва. Подальші роботи щодо демонтажу брам на ринок Добробут заблокували підприємці та працівники ринку. Ринок Добробут наразі не працює. 

Нагадаємо, що вчора, 12 вересня, о 20:15 загін Муніципальної варти Львівської міської ради під час спроби демонтувати брами на ринку Добробут травмував двох мешканців, один з яких звернувся з заявою про побиття до поліції.

Заступник міського голови Львова Любомир Зубач у соціальних мережах повідомив про необхідність звільнити проїзд вулицею Стара позаду львівського ринку Добробут. У дописі він звинуватив власників ринку Добробут в захоплені суміжних з ринком ділянок та вулиці.

Зубач стверджує, що є два рішення відповідних структур Львівської міськради про демонтаж огорожі на вулиці Старій. Натомість дирекція ринку запевнила, що ніхто їм не надав жодного рішення про зняття обмежень руху вулицею Старою, у неї є відповідні рішення та схема обмежень, які діють наразі.  

Про суть конфлікту між виконавчою владою Львова та власниками ринку Добробут Варіанти писали у тексті Садове знищення Добробуту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.