Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Москвяк

Фб Вольського

Середа, 14 вересня 2022, 14:57

Жовківській лікарні призначили нового керівника

Євген Москвяк

Жовківську лікарню очолив Євген Москвяк.

Про це повідомив міський голова Жовкви Олег Вольський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 13 вересня, міський голова Жовкви Олег Вольський представивнового директора КНП "Жовківська лікарня", яким став Євген Москвяк.

"В КНП "Жовківська лікарня" новий директор – кандидат медичних наук, заслужений лікар України з великим управлінським досвідом Євген Москвяк.

Зранку представив медикам керівника, який (відповідно до законодавства) приступив до виконання повноважень на час воєнного стану" – написав Вольський.

Зазначимо, до цього призначення Євген Москвяк очолював комунальне некомерційне підприємство "Лікарня "Госпіс" м. Львова".

Нагадаємо, у лютому 2021 року директора Жовківської районної лікарні Ігоря Шевціва звільнили з роботи через смерть пацієнтів з Covid-19. Зокрема, 27 листопада 2020 року через відключення світла у Жовківській ЦРЛ померло двоє пацієнтів, що буди підключені до апаратів ШВЛ.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.