Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Мар'яна Возниця

Понеділок, 19 вересня 2022, 15:33

Возниця більше не очолює Західний міжрегіональний департамент НСЗУ

Мар'яна Возниця

Мар’яна Возниця звільнилася з посади очільниці Західного міжрегіонального департаменту НСЗУ за власним бажанням.

Про це повідомила Мар’яна Возниця на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 19 вересня, Мар’яна Возниця звільнилася з посади керівниці Західного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров'я України.

"Основне питання, яке мені зараз задають, навіть, так співчутливо задають, це: "і що ти тепер робиш?". Хтось каже: "ти двічі ідеш сама з керівноі посади кудись. А з таких посад самі не йдуть. Як так?". До речі, це дійсно цікавий феномен суспільної думки, що перебування на керівній посаді – це щось таке, від чого сам не відмовишся.

Друзі, я ок. З власними рішеннями та планами. І з чудовими контактами та зв‘язками зі всіма з ким бачилася і раніше, і в останній тиждень роботи в НСЗУ" – написала Возниця.

За її словами, вона планує зайнятися викладацькою діяльністю та випробувати себе у сфері громадського здоров‘я.

Нагадаємо, у вересні 2019 року Мар’яну Возницю призначили керівником Західного міжрегіонального департаменту НСЗУ. До цього вона працювала головним лікарем КЗ ЛОР "Львівська обласна дитяча клінічна лікарня "Охматдит".

У 2020 році вона претендувала на посаду голови Національної служби здоров'я України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.