Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

авто для перевезення вакцин

loda.gov.ua

Вівторок, 20 вересня 2022, 10:54

Львівщина отримала авто для перевезення вакцин

авто для перевезення вакцин

Львівський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ отримав авто для транспортування вакцин від ЮНІСЕФ.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) надасть Україні 30 автомобілів для транспортування вакцин та понад 1,5 мільйона доз різних вакцин, як гуманітарну допомогу.

Першу партію із 10 авто передала під час свого офіційного візиту виконавча директорка ЮНІСЕФ Кетрін Рассел. Львівщина однією з перших в країні отримала автомобіль для перевезення вакцини – його передали Львівському обласному центру контролю та профілактики хвороб МОЗ.

"Надані автомобілі оснащені спеціальним холодильним обладнанням з об’ємом для транспортування вакцин 4 кубометри за температурного режиму +2…+8 ºС, що дозволить доставляти необхідний запас вакцин до будь-якого закладу охорону здоров'я в межах області" –зазначила керівниця Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ Наталія Іванченко.

Нагадаємо, на початку вересня у області заявили, що можуть посилити обмежувальні заходи через ріст захворюваності на коронавірус. А в Україні на час дії воєнного стану скасували вимогу щодо наявності Covid-сертифікатів.

Додамо, Міністерство охорони здоров'я дозволило введення другої бустерної дози вакцини проти Covid-19 усім українцям, старшим 18 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.