Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Вузлівський спиртзавод

spfu.gov.ua

П'ятниця, 23 вересня 2022, 10:42

Спиртзавод у Червоноградському районі вдруге виставлять на аукціон

Вузлівський спиртзавод

Фонд держмайна планує за 23 мільйони гривень продати Вузлівський спиртзавод, за який минулоріч пропонували понад 300 мільйонів.

Про це повідомляє Фонд державного майна України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Фонд держмайна оголосив аукціон з продажу Вузлівського спиртового заводу ДП "Укрспирт", що знаходиться у селі Вузлове Червоноградського району Львівської області й за який у 2021 році київська фірма готова була заплатити 333 млн грн.

Аукціон з приватизації спиртзаводу призначили на 11 жовтня, а стартова ціна становить 23,6 млн грн.

"Пропонуємо актив, який має 24 об’єкта нерухомого майна, 31 одиницю транспортних засобів та 516 одиниць устаткування для провадження діяльності. Нерухомість перебуває у задовільному технічному стані. Актив востаннє модернізований у 2019 році, та забезпечений усім необхідним технологічним обладнанням та комунікаціями.

Відповідно до умов приватизації, новий власник зобов'язаний сплатити кошти в розмірі балансової вартості актива на рахунки ДП "Укрспирт" для погашення заборгованостей підприємства, в тому числі на виплату боргів по заробітних платах" – наголосили у Фонді держмайна.

Площа будівель та споруд заводу складає 11959,70 м², а площа земельної ділянки – 12,7 га.

Нагадаємо, Вузлівський спиртзавод вперше продали у грудні 2021 року за 333 млн грн київській фірмі ТзОВ "Гольцварен", створеній у 2020 році львів'янином.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.