Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Інна Свистун

П'ятниця, 14 жовтня 2022, 15:21

У Львові відмінили тендер на закупівлю протигазів для підлеглих Свистун

Інна Свистун

Управління комунальної власності Львівської міськради скасувало закупівлю протигазів за 180 тисяч гривень.

Управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Львівської міської ради скасувало тендер у системі ProZorro на засоби індивідуального захисту органів дихання (протигази), які переможець тендеру мав постачати міськраді до 31 жовтня 2022 року.

Аукціон повинен був відбутися 15 вересня, однак участь у ньому ніхто не взяв й торги анулювали.

Очікувана вартість послуг становила 180 000 грн.

 

Як йдеться у закупівлі, загалом управління комунальної власності міськради планувало замовити 40 фільтрувальних протигазів, що призначені для захисту очей, обличчя та органів дихання людини від токсичних випарів промислових небезпечних хімічних речовин, випарів ртуті, бойових отруйних речовин, радіоактивного пилу та біологічних агентів. 

 

У комплексі до протигаза мала йти й сумка, а товар повинен був бути новим. Закупівля мала здійснюватися коштом коштів міського бюджету Львова на 2022 рік.

 

Зазначимо, з 2017 року управління комунальної власності міськради очолює Інна Свистун

 

Додамо, на території області мають створити 28 номерних постів радіаційного та хімічного спостереження, 2 з яких знаходитимуться у Львові.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.