Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

опалювальний сезон

Понеділок, 26 вересня 2022, 13:30

Мінрегіон закликає українців самостійно готуватися до опалювального сезону

опалювальний сезон

У Мінрегіоні розробили рекомендації для українців, як самостійно підготувати житло до опалювального сезону.

Про це повідомляє Міністерство розвитку громад та територій України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Міністерство розвитку громад та територій розпочало комунікаційну кампанію "Готуймося!" для українців, спонукаючи їх індивідуально готуватися до опалювального сезону.

У Мінрегіоні зазначили, що одним із важливих заходів підготовки є проведення побутової термомодернізації власниками квартир та індивідуальних будинків. Саме первинні заходи дозволять зменшити втрати теплової енергії та створити оптимальний мікроклімат в оселях.

"До опалювального сезону повинні готуватись всі разом: державна влада, місцева влада та кожен громадянин" – заявив міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов.

Нагадаємо, на початку серпня міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що у Львові закуплять тисячі "буржуйок" як альтернативне джерело опалення. Також Львівська міськрада просить львів'ян запастися електрочайниками, електроплитами та сухим спиртом на зиму.

Натомість у вересні Львівська облрада звернулася до ВРУ з проханням вжити заходів для підготовки країни до опалювального сезону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.